• slide2.JPG
  • slide22.JPG
  • slide27.JPG
  • slide28.JPG

De Wijkraad Hulst Zuid is een stichting. Het bestuur van de stichting vertegenwoordigt de bewoners van de wijk. De wijkraad bestaat uit betrokken en actieve mensen die in Hulst-Zuid wonen en/of werken. We proberen zo veel mogelijk een afspiegeling te zijn van de diversiteit onder de bewoners in de wijk. Daarom is er in de wijkraad plaats voor man en vrouw, jong en oud, autochtoon en allochtoon.

Kandidaat-bestuursleden moeten meerderjarig zijn, in de wijk wonen en ze mogen geen lid zijn van de gemeenteraad of het college van B&W in de gemeente Hulst. Bij het ontstaan van een vacature in het bestuur, zullen de overblijvende bestuursleden daarin voorzien door de benoeming van een opvolger. Bestuursleden worden benoemd voor een periode van vier jaar.

Heeft u tips voor of vragen aan de wijkraad?

Stuur dan een briefje naar het secretariaat:

Wijkraad Hulst-Zuid
Stationsweg 9a
4561 GB Hulst

of een e-mail naar: post.wrhz@gmail.com

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan HIER

Nieuws van de gemeente Hulst?
Verwijzen wij u naar hun website:

Gemeente Hulst

In de wijkraad?

Wilt u zich beschikbaar stellen voor het bestuur van de wijkraad?

Uw betrokkenheid bij de wijk en de wijkraad is van groot belang. Als wijkbewoners hebben we immers één gemeenschappelijk doel: een prettige, schone en veilige wijk.