Aanbieden van handtekeningen voor speelveldje "Wittebrug"

Marc van Mol en Otto Vosveld hebben namens onze wijkraad in het Stadhuis een plan voor een speelveldje in de wijk "Wittebrug" aangeboden aan Wethouder mevr. Diana van Damme.
Er was ook een aantal kinderen aanwezig , die handtekeingen aanboden om te laten zien dat hun ouders in de wijk achter dit plan stonden..

Het was een erg leuke bijeenkomst (koffie,thee, limonade, gebak, snoep !) met een enthousiaste wethouder, die beloofde “dat het goed zou komen met het speelveldje”.

We horen er op korte termijn méér over.

 

 

Speelapparaten voor speelveldje in “Wittebrug” geplaatst.

Wijkraad Hulst-Zuid kreeg onlangs € 2500,- van de gemeente voor de aanschaf van speelapparaten op een speelveldje in de wijk “Wittebrug”. Met medewerking van de gemeente en van wijkbewoners zijn de speelapparaten nu geplaatst. Er wordt nog overlegd wanneer en hoe het speelveldje officieel in gebruik genomen gaat worden. Er zijn plannen om daar een feestelijk tintje aan te geven.

Contact

Heeft u tips voor of vragen aan de wijkraad?

Stuur dan een briefje naar het secretariaat:

Wijkraad Hulst-Zuid
Stationsweg 9a
4561 GB Hulst
Tel. 0114 - 315865

of een e-mail naar: post.wrhz@gmail.com

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan HIER

Nieuws van de gemeente Hulst?
Verwijzen wij u naar hun website:

Gemeente Hulst

In de wijkraad?

Wilt u zich beschikbaar stellen voor het bestuur van de wijkraad?

Uw betrokkenheid bij de wijk en de wijkraad is van groot belang. Als wijkbewoners hebben we immers één gemeenschappelijk doel: een prettige, schone en veilige wijk.

© 2016 Soldesign | Slides Astrid Solcer

Back to Top